Един от най-близките до Путин обяви намеренията на Русия да разчлени

...
Един от най-близките до Путин обяви намеренията на Русия да разчлени
Коментари Харесай

Като ФРГ и ГДР, Северна и Южна Корея! Съветник на Путин обяви, че Украйна трябва да бъде разделена на няколко части

Един от най-близките до Путин разгласи желанията на Русия да разчлени Украйна по модела на Източна и Западна Германия и на Северна и Южна Корея. 

Секретарят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев сподели, че Украйна върви към раздробяване на няколко страни " поради опитите на Съединени американски щати да употребяват Киев, с цел да противодействат на Русия ", съобщи Ройтерс, съобщи Днес.бг.

" Използвайки своите довереници в Киев, американците взеха решение, в опит да потискат Русия, да основат противовес на нашата страна, като цинично избраха за това Украйна, пробвайки се да разделят всъщност обединен народ ", съобщи Патрушев в изявление за в. " Росийская газета ".
По думите му Съединени американски щати от години се пробват да насаждат у украинците ненавист към всичко съветско.
" Но историята учи, че омразата в никакъв случай не може да стане благонадежден фактор за национално обединяване ", сподели той.
" Ако нещо през днешния ден сплотява хората, живеещи в Украйна, то е само боязън от зверствата на националистическите батальони ", съобщи Патрушев.
Според него " резултатът от тази политика на Запада и режима в Киев може да бъде само разпадането на Украйна на няколко страни ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР